CiU-Actuem posa el sanejament econòmic de l'EMD com aval de la gestió


  • Comparteix:

CiU-Actuem ha presentat les seves propostes en un acte al Casal de Valldoreix

CiU-Actuem ha presentat les seves propostes en un acte al Casal de Valldoreix

CiU-Actuem assegura que la seva gestió al capdavant de l'EMD de Valldoreix i, especialment, el sanejament de l'economia de l'administració són el seu principal aval de cara a les eleccions municipals. Una feina, ha dit el presidenciable Josep Puig, que volen consolidar el proper mandat i que, segons l'alcaldable de CiU, Mercè Conesa, ha estat possible perquè Sant Cugat i Valldoreix 'han deixat enrere la confrontació'.

CiU-Actuem ha presentat aquest diumenge les seves propostes per a Valldoreix en un acte al Casal Cultural, durant el qual el presidenciable, Josep Puig, ha fet balanç de la seva gestió a l'EMD. Puig ha destacat el sanejament de l'economia de l'administració com un dels principals avals de la seva candidatura.

Josep Puig

Hem sanejat l'economia de l'EMD, que no estava gaire bé, i hem assolit fites com el soterrament de les línies d'alta tensió i l'arranjament de carrers.


Segons Puig, CiU-Actuem ha assolit el 95% del programa electoral de l'anterior mandat, però ha marcat nous reptes per al territori com aspectes pendents en serveis urbans, la nova centralitat i consolidar algunes de les accions impulsades. En aquest sentit, l'alcaldable de CiU, Mercè Conesa, ha assegurat que la feina feta ha estat possible perquè 's'ha deixat enrere la confrontació' entre Sant Cugat i Valldoreix.

Mercè Conesa

Per nosaltres aquests quatre anys han estat quatre anys d'avançar en positiu conjuntament Sant Cugat i Valldoreix perquè s'ha deixat enrere la confrontació. Era una confrontació política.


Conesa ha posat com a exemple el soterrament de les línies d'alta tensió, Can Monmany i la urbanització de zones limítrofs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.