CiU aposta per mantenir l'estratègia 'smart city' i afegir-li un gir social


  • Comparteix:

Mas-Colell i Conesa han destacat les virtuts del projecte 'smart city' de Sant Cugat

Mas-Colell i Conesa han destacat les virtuts del projecte 'smart city' de Sant Cugat

La cap de llista de CiU, Mercè Conesa, reivindica el projecte 'smart city' de Sant Cugat com una garantia de present i de futur per a la reducció de despeses municipals i l'estalvi energètic. Conesa creu que les noves tecnologies han de servir per fer més eficient l'acció de Serveis Urbans i aposta per incorporar funcions que millorin la mobilitat i els Serveis a les Persones. El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, que ha acompanyat la candidata en l'acte de campanya d'aquest dilluns, qualifica Sant Cugat com un exemple d'experimentació i la situa entre les ciutats més innovadores del país.

La federació nacionalista defensa l'estratègia de ciutat intel·ligent que ha aplicat durant aquest mandat. Conesa assegura que, gràcies a les tecnologies 'smart city', Sant Cugat estalvia 1,8 milions d'euros en la recollida d'escombraries i ha reduït un 20% la despesa d'aigua i un 28% la despesa energètica. La fins ara alcaldessa recorda que aquesta reducció de la despesa s'ha destinat a polítiques socials i educatives.

Mercè Conesa

Aquesta estratègia la defensem per als propers anys. Volem millores tecnològiques per garantir uns serveis urbans de qualitat i aconseguir un estalvi de recursos.


El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, destaca Sant Cugat com una ciutat pionera i anima Conesa a mantenir l'aposta tecnològica.

Andre Mas-Colell

És molt important que hi hagi un equip que hagi experimentat i estigui preparat per fer les properes passes. Sant Cugat és exemple d'innovació.


El parc de Ramon Barnils, símbol del projecte 'smart city', ha acollit aquest acte de campanya de CiU, en el qual Conesa i Mas-Colell han assegurat que Sant Cugat està preparada per ser un referent en innovació i fer una nova passa per donar-li un gir social a l'estratègia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.