Carmela Fortuny: 'Fins al darrer minut treballarem per un govern sobiranista amb ERC'

L'alcaldable de Junts ofereix a ERC-MES una alcaldia compartida


  • Comparteix:

L'alcaldessa en funcions, Carmela Fortuny, i candidata a l'alcaldia per Junts per Sant Cugat ha continua apostant per un govern amb ERC-MES per als propers quatre anys fins l'últim moment. En una roda de premsa 24 hores abans de l'inici del ple de constitució Fortuny ha estat molt clara: 'Fins al darrer minut treballarem per un govern sobiranista amb ERC'. L'alcaldable assegurava que havia ofert un govern de coalició amb els republicans amb una alcaldia compartida. Tot plegat en una jornada que es tancava amb l'anunci del pacte d'esquerres a Sant Cugat.

Fortuny feia una lectura dels resultats del 26-M en clau nacional: 'La ciutadania demana un govern sobiranista i el pacte natural per fer-ho seria entre Junts i ERC'.

L'alcaldessa en funcions també admetia que era conscient que en el matí de divendres s'estva treballant en un govern alternatiu, en referència a l'entesa dels republicans amb el PSC i la CUP-PC, que finalment s'ha segellat.


Carmela Fortuny

He proposat a Mireia Ingla (ERC-MES) compartir l'alcaldia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.