Espadaler (Units per Avançar): 'El nostre suport explícit és a la candidatura del PSC, no al PDeCAT'

El diputat ha acompanyat el PSC Sant Cugat en una trobada amb representants del teixit econòmic


  • Comparteix:

Membres del PSC amb representants del teixit empresarial / Foto: Cugat Mèdia

Membres del PSC amb representants del teixit empresarial / Foto: Cugat Mèdia

Units per Avançar dona suport al PSC en les eleccions municipals, refermant el pacte amb què van concórrer plegats a les darreres eleccions al Parlament. Ho ha dit el secretari general del partit, el diputat Ramon Espadaler, que ha criticat que el PDeCAT s'hagi associat amb Units per Sant Cugat, la marca amb què van concórrer als comicis municipals de fa quatre anys. L'exconseller desvincula així el seu partit de la candidatura que encapçala Mayte Pérez. 'Vaig fer una queixa als responsables del PDeCAT, però no s'ha solucionat', ha assegurat aquest dimarts a Sant Cugat, en una atenció als mitjans de comunicació després d'una trobada entre el PSC i representants del teixit econòmic.

L'acte ha comptat amb membres de PIMEC, CECOT, l'Associació de Dones Empresàries, Sant Cugat Comerç i altres representants del sector, així com membres del PSC, entre ells l'alcaldable, Pere Soler, i el presidenciable de Valldoreix Plural, Juanjo Cortés.

En el mandat que ara es tanca, les carteres de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç les gestiona la socialista Elena Vila. Soler ha reivindicat la feina feta en aquests quatre anys, amb la signatura del Pacte per a l'Ocupació Digna i de Qualitat com una de les darreres accions destacades. "Ara l'hem de desenvolupar", ha apuntat l'alcaldable, que ha posat sobre la taula reptes als quals s'enfronta la ciutat: les energies renovables, la fiscalitat, els ajuts, la creació d'un centre d'emprenedoria i treballar per millorar les sinergies entre la Formació Professional i les companyies.

L'alcaldable ha celebrat haver pogut "debatre amb proximitat" amb els representants del teixit econòmic que han participat en la trobada.




Ramon Espadaler

Ens hem trobat amb una cosa que ens ha disgustat: el PDeCAT va associat amb Units per Sant Cugat, la marca amb què ens vam presentar fa quatre anys. El nostre suports explícit és a la candidatura del PSC.

Pere Soler

Hem rebut aportacions i hem pogut debatre amb total proximitat. Per a nosaltres ha estat gratificant aquesta resposta del teixit econòmic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.