El PSC reivindica el paper de Sant Cugat en l'àmbit metropolità

L'exalcalde de Barcelona Jordi Hereu ha lloat la tasca de l'actual govern en una visita per donar suport a la candidatura liderada per Pere Soler


  • Comparteix:

L'exalcalde Jordi Hereu i l'alcaldable Pere Soler / Foto: Cugat Mèdia

L'exalcalde Jordi Hereu i l'alcaldable Pere Soler / Foto: Cugat Mèdia

L'exalcalde de Barcelona Jordi Hereu ha visitat aquest dilluns Sant Cugat per donar suport la candidatura local del PSC encapçalada per Pere Soler. Hereu ha posat en valor l'entesa de l'actual equip de govern i ho ha atribuït a que el municipalisme 'té entitat pròpia' i 'no depen d'altres nivells polítics'. 'Veig amb satisfacció l'acció de govern d'un govern plural que ha treballat per un objectiu comú que és Sant Cugat', ha remarcat Hereu.

L'exalcalde de la capital catalana ha aprofitat la trobada per reivindicar la importància de formar par de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), tot i que ha recordat que "sempre cal respectar la personalitat de cada un dels municipis". En aquest sentit, Hereu ha defensat que gràcies a l'acció de l'actual govern municipal s'ha pogut tirar endavant "el desenvolupament de la política metropolitana" a Sant Cugat.

Precisament l'alcaldable del PSC, Pere Soler, ha explicat que formar part de l'AMB ha suposat més de 20 milions d'euros en inversions al municipi. Soler també ha posat de relleu la importància de teixir relacions amb Barcelona, amb qui la ciutat comparteix espais i serveis comuns com el Parc Natural de Collserola i la gestió de les Planes.


Jordi Hereu

Veig amb satisfacció que aquest ha estat un govern que ha funcionat i que ha tirat endavant. Veig acció d'un govern plural que ha treballat amb un objectiu comú que ha estat Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.