En Comú Podem torna al ple amb un resultat 'agredolç'

El retorn de Ramon Gutiérrez amb dos regidors no serveix perquè les esquerres tornin a sumar majoria


  • Comparteix:

Membres de la llista d'En Comú Podem a la seva seu electoral / Foto: Cugat Mèdia

Membres de la llista d'En Comú Podem a la seva seu electoral / Foto: Cugat Mèdia

En Comú Podem celebra els bons resultats obtinguts amb alegria mesurada. La candidatura progressista entra per primer cop al ple municipal amb aquest nom -abans hi eren com a Iniciativa- amb dos regidors després d'obtenir 2.274 vots, que representen un 5,89% dels vots a Sant Cugat. El seu cap de la llista, Ramon Gutiérrez, tornarà a seure al ple quatre anys després que el 2019 es quedessin sense representació. Els comuns s'han reunit a la seva seu en el carrer de les Domes on han festejat els dos regidors que han aconseguit.

Sant Cugat En Comú i Podem van concórrer per separat el 2019 i es van restar opcions mútuament, obtenint 1.708 i 1.176 vots respectivament.

Gutiérrez s'ha mostrat força content per tornar a l'Ajuntament, però ha admès que tenen una sensació d'alegria "agredolça". "Estem tristos per la majoria que se'ns presenta en els pròxims quatre anys, sobretot per l'entrada de PP i Vox", ha afirmat el cap de la llista d'En Comú Podem. Com que les forces d'esquerres no sumen per formar govern, Gutiérrez ha dit que seran la "pitjor oposició possible per a Josep Maria Vallès".


Ramon Gutierrez

Ens tocarà fer oposició i sumar per construir alternativa i continuarem lluitant per ser la pitjor oposició per al Vallès



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.