Míriam Nogueras: 'Avui ha quedat clar que el candidat socialista és Sánchez'

L'anunci de Pedro Sánchez ha marcat l'acte central de campanya de Junts + Puigdemont a Sant Cugat


  • Comparteix:

Miriam Nogueras a l'acte de campanya de Junts + Puigdemont / Foto: Cugat Mèdia

Miriam Nogueras a l'acte de campanya de Junts + Puigdemont / Foto: Cugat Mèdia

L'anunci del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, confirmant que continuava al capdavant de l'executiu ha marcat l'acte central de campanya de Junts + Puigdemont aquest dilluns al Celler Modernista. La portaveu al Congrés, Míriam Nogueras, ha destacat que 'ha quedat clar que el candidat socialista a les eleccions és Sánchez'. La juntaire ha afegit que la seva compareixença demostra que els socialistes 'han jugat amb la bona fe de la gent i les institucions' i ha titllat de 'pel·lícula i teatre' el viscut els darrers dies en el panorama polític.

Conduït per la tinenta d'alcaldia Cristina Paraira, l'acte ha aplegat una cinquantena de persones tot i les fortes pluges. En el seu torn de paraula, l'alcalde, Josep Maria Vallès, ha posat la mirada en l'àmbit municipal destacant que "generosament" van incorporar ERC al govern per posar en relleu que si els republicans acaben sent decisius "pensin de veritat" i "facin president a Puigdemont". Una intervenció que ha conclòs instant aquells que van donar suport a la seva alcaldia fa 10 mesos a tornar a fer-ho ara.

Per la seva banda, l'exdiputada al Parlament, Lourdes Ciuró, ha ressaltat tres motius pels quals "s'ha de votar" a Junts + Puigdemont. En primer lloc, perquè "s'ha de restituir el president legítim de Catalunya". En segon lloc, ha assegurat que si guanyen les eleccions portaran una política financera que permetrà "sortir de l'ofec de les finances espanyoles". Sobre immigració, ha destacat que Catalunya necessita tenir les eines perquè aquesta immigració "sigui la que doni suport al país, per fer-lo créixer i fer-lo avançar i perquè no es desbordin els nostres serveis socials".

En la seva intervenció, Míriam Nogueras ha retret els socialistes que "vulguin convertir les eleccions catalanes en una batalla espanyolista entre el PP i el PSOE" i ha afirmat que per a ells "Sánchez no és creïble". Nogueras ha estat contundent afirmant que Junts + Puigdemont són els únics que poden "frenar aquest merder indigne d'un país democràtic".

A la trobada també han acudit alcaldes i alcaldesses del Vallès. L'absència destacada ha estat la del secretari general, Jordi Turull, que s'ha quedat a Argelers per complir amb l'agenda electoral del candidat, Carles Puigdemont, que ha suspès actes arran de la mort de la seva mare.




Míriam Nogueras

Fins ara el candidat socialista ,quan van començar les eleccions, ens van dir que era el senyor Illa, però avui ha quedat clar que el candidat socialista és el senyor Pedro Sánchez. I volen convertir les eleccions catalanes en una batalla espanyolista entre el PP i el PSOE



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.