Ciutadans vol que Sant Cugat sigui un 'graner de vots' el 12-M

El cap de llista de la formació ha apel·lat els votants socialistes i populars desencantats


  • Comparteix:

Carrizosa, a la plaça d'Octavià de Sant Cugat, acompanyat dels membres de l'executiva local / Foto: Cugat Mèdia

Carrizosa, a la plaça d'Octavià de Sant Cugat, acompanyat dels membres de l'executiva local / Foto: Cugat Mèdia

Ciutadans (Cs) vol que Sant Cugat torni a ser un 'graner de vots' el 12 de maig reivindicant els resultats de les eleccions de 2017 i atraure els votants socialistes i populars desencantats i abstencionistes. El cap de llista de la formació taronja per al 12-M, Carlos Carrizosa, ha destacat durant un acte de campanya aquest diumenge a la tarda a Sant Cugat que Cs 'mai els trairà'. La deslleialtat que atribueix al PSC va lligada a l'impuls de la llei d'amnistia, que considera que deixa els votants d'aquest partit com a 'ciutadans de segona'.

Les crítiques del líder de Cs a Catalunya també han anat dirigides al PP i ha apuntat contra el líder d'aquest partit, Alberto Núñez Feijóo. Carrizosa creu que farà servir els resultats en aquests comicis com "una moneda de canvi per arribar a la Moncloa".

A més, ha equiparat PSC i PP, ja que considera que totes dues formacions pateixen un "constitucionalisme acomplexat" que les porta a pactar amb les forces independentistes. En canvi, Carrizosa defensa que Cs vol "desallotjar les forces nacionalistes del poder".

D'altra banda, Carrizosa ha insistit en la construcció definitiva de l'hospital de referència, un tema que assegura que durant molts anys ha fet que els santcugatencs estiguin "farts". En aquest sentit, lamenta que a Sant Cugat "hi ha gent gran que ha de marxar lluny de la ciutat per poder anar a l'hospital".


Carlos Carrizosa

Apel·laré un altre cop a totes aquelles persones que ens van fer obtenir aquells resultats. Moltes d'aquestes persones que ens van votar han engrossit l'abstenció. Els demano que ens tornin a votar, que votin amb el cor a Ciutadans, aquest partit que saben que ha estat lleial sempre, que mai els trairà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.