ERC també perd vots a Sant Cugat en les eleccions al Parlament i cau a la quarta posició

Els republicans se situen per darrere de Junts+, del PSC i del PP amb 2.400 vots menys que el 2021


  • Comparteix:

Imatge d'un acte d'ERC a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'un acte d'ERC a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

La pèrdua de vots d'ERC també s'ha fet notar a Sant Cugat on ha passat a ser la quarta força, perdent la segona posició que va aconseguir en les eleccions catalanes del 2021, i quedant per darrere de Junts+, del PSC i del PP. Els republicans han aconseguit 5.122 vots (2.406 menys que fa tres anys), el que representa un 11,47% dels vots, 6,42 punts menys que el 2021.

La regidora republicana a Sant Cugat i número 72, Esther Madrona, ha admès que "no són uns resultats bons i no és el que ens esperàvem ni desitjàvem". Madrona lamenta que "ERC ha anat perdent vots en els dos darrers comicis (els d'aquest diumenge i a les municipals) i considera que "segurament hi ha coses que podem millorar i, per tant, justament ara ens hem d'asseure, i no només Sant Cugat, sinó arreu del país, i valorar aquests resultats i esbrinar com podem revertir aquesta tendència. Per aquest motiu, la republicana santcugatenca admet que "el que toca ara és passar aquesta nit i obrir un període de reflexió".


Esther Madrona

Segurament hi ha coses que podem millorar i, per tant, justament ara ens hem d'asseure i no només Sant Cugat, sinó arreu del país i valorar aquests resultats i esbrinar com podem revertir aquesta tendència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.