Vox puja lleugerament a Sant Cugat, però passa a ser la cinquena força a la ciutat

El cap de llista, Ignacio Garriga, és l'únic santcugatenc que serà diputat al Parlament en la nova legislatura


  • Comparteix:

Imatge de l'acte de Vox a Sant Cugat amb Abascal i Garriga / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de l'acte de Vox a Sant Cugat amb Abascal i Garriga / Foto: Cugat Mèdia

Vox ha tret quasi els mateixos resultats a Sant Cugat que fa tres anys. Ha aconseguit 3.220 en aquestes eleccions al Parlament de Catalunya, 101 més que el 2021, el que representa un 7,21% dels vots, un percentatge molt similar al que van aconseguir el 2021. Amb tot, el partit d'extrema dreta queda com la cinquena força política de la ciutat, perdent una posició respecte a fa tres anys. El cap de llista de la formació, Ignacio Garriga, serà l'únic santcugatenc que serà diputat la pròxima legislatura.

El regidor de Vox a Sant Cugat i número 9 a la llista, Marcos Rodríguez, ha valorat l'increment de vots a Sant Cugat i considera que "Vox s'ha consolidat com un projecte de futur a Catalunya". Rodríguez ha afegit que, "tot i que hi ha alguns partits polítics que pretenien que Vox desaparegués, hem pujat de nou en vots i es demostra així la trajectòria ascendent de Vox".


Marcos Rodríguez

Hem incrementat els vots a Sant Cugat i valorem els resultats de forma molt positiva. Vox s'ha consolidat com un projecte de futur a Catalunya i tot i que hi ha alguns partits polítics que pretenien que Vox desaparegués, hem pujat de nou en vots. Es demostra així la trajectòria ascendent de Vox.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.