El PP, tercera força més votada a Sant Cugat en les eleccions catalanes

Els populars passen per davant d'ERC i aconsegueixen més de 6.000 vots, quasi el triple que fa tres anys


  • Comparteix:

Alejandro Fernández a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Alejandro Fernández a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

El PP es posiciona com la tercera força més votada a Sant Cugat en les eleccions catalanes amb 6.252 vots (3.966 vots més que el 2021), el que representa un 14% dels vots, 8,57 punts més que fa tres anys. Uns números que aporten el seu gra de sorra en els resultats finals on se situa com la força que ha experimentat un creixement més alt en aquests comicis, passant de tres a 15 diputats.

El president local del PP, Álvaro Benejam, s'ha mostrat "molt satisfet perquè el partit ha fet un gran paper", ha dit. "Hem quedat com la primera força no independentista netament i, a més, hem aconseguit els segons millors resultats de la història a Sant Cugat en unes eleccions catalanes". Benejam ha reconegut que part del seu creixement es deu a la pèrdua de vots de Ciutadans.


Álvaro Benejam

Hem quedat com a primera força no independentista netament perquè nosaltres no considerem que el PSC ara mateix estigui en aquest espectre i, per tant, satisfets.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.