La CUP perd quasi 700 vots a Sant Cugat

Ignasi Bea lamenta el "gir a la dreta" del país, incloent-hi el PSC "més a la dreta de la història"


  • Comparteix:

Un acte de la CUP a Sant Cugat en aquesta campanya / Foto: Cugat Mèdia

Un acte de la CUP a Sant Cugat en aquesta campanya / Foto: Cugat Mèdia

La CUP perd fins a cinc diputats en les eleccions al Parlament de Catalunya quedant-se així només amb quatre. Una tendència que també s'ha repetit a Sant Cugat, però amb una pèrdua inferior: han sumat 688 vots menys respecte als comicis del 2021 (-1,93%). En aquest sentit, el candidat santcugatenc als comicis, Ignasi Bea (número 36 a la llista), ha reconegut que han patit una davallada 'important', però s'aferra amb esperança als resultats menys dolents obtinguts en l'àmbit municipal.

Respecte a la possibilitat de sumar els quatre partits d'esquerres al Parlament (PSC, ERC, Comuns i CUP), que sumen majoria absoluta, com ha apuntat Ramon Gutiérrez a Cugat Mèdia, Ignasi Bea es nega en rodó a pactar amb "el PSC més a la dreta de la història", amb un programa electoral "que trinxa el país". Així mateix, apunta que estan "preocupats" perquè "hi ha hagut un gir a la dreta al país evident".





Ignasi Bea

La davallada és important, no podem estar satisfets de cap manera, hem perdut un nombre important de suports, la única cosa, la menys negativa, no diré bona perquè no amagarem la decepció pels resultats, a sant cugat sempre treiem una mica més de la mitjana a nivell nacional de la cup i sant cugat s'ha mantingut en aquesta dinàmica una mica a l'alça respecte al total del país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.