La davallada de Cs també es fa sentir a Sant Cugat

La formació taronja, ja sense representació al Parlament, ha aconseguit 375 vots


  • Comparteix:

Carlos Carrizosa a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Carlos Carrizosa a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Cs es queda sense representació al Parlament. Els mals resultats de la formació taronja també s'han constatat a Sant Cugat, on ha sumat 375 suports, un 0,85% del total. Són unes dades que contrasten amb les de 2021, quan la candidatura va obtenir a la ciutat 2.668 vots (6,34%). 'Ha estat un resultat dolent, sense apel·latius', ha dit a Cugat Mèdia el número 12 de la llista de Cs, Aldo Ciprian.

L'exregidor atribueix la desfeta a les lluites internes al partit, amb el moviment de diputats i càrrecs executius a les files del PP, així com al fet que no es presentés a les últimes eleccions espanyoles. "La gent ha pensat que hi havia millors opcions constitucionalistes", ha apuntat Ciprian.


Aldo Ciprian

Ha estat lluitar des de dins del partit. Ha estat un error no presentar-se a les eleccions nacionals, amb una persona que va marxar a un altre partit. Els errors es paguen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.