Les Barraques 2009 estrenen ubicació al Turó de Can Mates


  • Comparteix:

El Parc de la Pollancreda ha quedat petit per acollir les Barraques

El Parc de la Pollancreda ha quedat petit per acollir les Barraques

Les Barraques de Festa Major abandonen el Parc de la Pollancreda per instal·lar-se al Turó de Can Mates. Aquest emplaçament permet ampliar espai i estrenar nou format de Barraques que comptarà amb tres zones diferencides. Barraques 2009 presenta diverses novetats, com un pregoner que donarà el tret de sortida a la festa i potenciarà els protagonisme de la música feta a Sant Cugat.

Barraques 2009 estrena emplaçament i format. El Turó de Can Mates, a tocar del Parc Central, és la nova ubicació de la celebració alternativa de Festa Major. L'espai es dividirà en tres zones: el mercat, on es farà un mercat d'intercanvi, una zona esportiva i la plaça on se celebraran les actuacions musicals i s'instal·laran les barraques. El pregoner que encetarà les celebracions es donarà a conèixer en properes edicions de la revista 'Bestiari'.

La reivindicació continuarà present a Barraques 2009. Enguany el lema triat és 'La nit és viva a la vila alternativa'. El membre de la Comissió de Barraques 2009, Bernat Picornell, explica el sentit de la frase.

Bernat Picornell

Amb aquest lema volem reivindicar qua a la nit es poden fer activitats per tenir un oci nocturn de qualitat.


Les Barraques 2009, on participen una vintena d'entitats, se celebraran del 26 al 28 de juny. Els guanyadors de l'Illegal Festival: el Gremio, Perverters Original i The City's Last Noise pujaran a l'escenari de Barraques juntament amb el guanyador del 'Mou-te'. A més, Carolina Chicken, No Way Out i Love of Lesbian són algunes de les propostes musicals de la festa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.