Els Castellers de Sant Cugat afronten la principal actuació de Festa Major amb el 5 de 7


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat afronten la seva gran actuació de Festa Major amb el castell de 5 de 7 com a protagonista. L'actuació de vigília d'aquest dissabte ha servit per preparar-se per aquest castell que requereix una pinya molt gran. Enguany, la colla compta amb castellers amb poca experiència ja que s'han incorporat fa poc, fet que dificulta la posada en escena del 5 de 7. Les colles de Terrassa i Guissona també han participat en l'actuació de vigília que ha tingut lloc a la plaça de la Vila.

El 5 de 7, compost per un castell de tres i una torre, serà el plat fort de l'actuació castellera principal de la Festa Major. Enguany, els camises verdes es proposen assolir el nivell de l'any passat i formar els castellers novells que s'han incorporat al llarg de la temporada.

El cap de colla dels Castellers de Sant Cugat, Èric Bellmunt, explica que les noves incorporacions a la colla dificulten la construcció de castells com el 5 de 7.

Èric Bellmunt

Hi ha molta gent nova a la pinya i al tronc. Respecte l'any passat hem fet una mica de camí enrere però ens estem recuperant i espero que puguem acabar bé la temporada.



L'actuació de vigília no ha comptat amb una gran afluència de públic, però els assistents han demostrat la seva passió per la tradició castellera.

Assistents

Són una tradició molt forta. / Són un element important de la cultura catalana i és molt maco que estiguin a la Festa Major. / Forma part de la unitat del poble. / Són bonics i és molt divertit.



En la preparació per la posada en escena de demà, els Castellers de Sant Cugat han carregat i descarregat el 5 de 7 sense problemes. L'actuació de vigília, que ha tingut lloc aquest dissabte a la tarda, també ha comptat amb l'actuació dels Magreners de Guissona i els Castellers de Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.