L'Ajuntament senyalitza el parc rural de la Torre Negra per donar-li més visibilitat


  • Comparteix:

L'àrea de Medi Ambient ha instal·lat 10 plafons informatius al parc rural de la Torre Negra. Les senyalitzacions inclouen informació sobre els elements característics del parc i recomanacions per mantenir en bon estat aquest espai agroforestal.

Visualitzar i identificar el parc rural de la Torre Negra és l'objectiu principal de la instal·lació d'aquests plafons informatius. El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha explicat que amb aquestes noves senyalitzacions, els santcugatencs veuran que el parc rural de la Torre Negra ja és una realitat.

Eduard Pomar

El que volem amb aquests cartells és que es visualitzi i s'identifiqui el parc rural. També hem volgut fer això perquè es pugui veure que el parc rural de la torre negra és una realitat.


Els plafons serveixen, d'altra banda, per fer recomanacions de com utilitzar correctament aquest espai natural. I és que, segons Pomar, els usuaris del parc han d'actuar respectuosament amb l'entorn i col·laborar a mantenir net l'espai.

Eduard Pomar

També volem que la gent sigui conscient de per on està passant i sobretot que actui de forma respectuosa amb el parc.


L'entrada de Can Bell, el camí del Crist treballador, l'accés al Club Natació o de l'escola Avenç, són alguns dels punts on els santcugatencs podran trobar aquestes 10 noves senyalitzacions.

Els plafons són de color groc i verd i porten dibuitxat un toixó, logotip del parc rural de la Torre Negra. El pressupost d'aquesta iniciativa és de 4.400 euros. En una segona fase, s'instal·laran una quarantena de plafons més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.