El nou Ajuntament incorporarà un sistema de gestió ambiental sostenible


  • Comparteix:

El nou ajuntament de la Rambla del Celler incorporarà un sistema de gestió ambiental per optimitzar els recursos naturals, reduir els residus i disminuir el consum. L'objectiu és complir els requisits per obtenir la certificació internacional ISO que demostra que l'estructura municipal és sostenible.

Per adequar-se a la norma internacional ISO 14001:2004, tota l'estructura organitzativa del futur ajuntament haurà d'adoptar un nou sistema de gestió ambiental. En concret, l'equip de govern està preparant els procediments necessaris per reduir la generació de residus, minimitzar el consum d'aigua i energia, optimitzar els usos del sòl i racionalitzar el consum de matèries primeres. El compliment d'aquests criteris permetria aconseguir la certificació, que demostraria que el funcionament municipal és sostenible.

Les gestions per obtenir la ISO es van iniciar l'any passat, a partir d'una diagnosi ambiental prèvia. El nou sistema de gestió entrarà en funcionament quan l'edifici de la Rambla de Celler estigui operatiu, a partir de l'abril. Una vegada implantat, es farà una auditoria per completar la certificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.