Els fulletons pedagògics sobre el mosquit tigre es tornaran a repartir a les escoles


  • Comparteix:

L'Ajuntament tornarà a repartir fulletons pedagògics a les escoles per promoure la lluita contra l'insecte. Els fulletons s'acompanyen d'un cartell informatiu i de quaderns de treball per als escolars.

Els fulletons es distribuïran a les escoles d'educació infantil i primària i s'acompanyaran per un cartell informatiu on s'explica, de manera gràfica, què és el mosquit tigre, el seu hàbitat i la forma d'evitar la seva proliferació. El material es completa amb uns quaderns de treball en els quals els escolars hi poden escriure i acolorir les imatges.

El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, explica l'objectiu de la iniciativa.

Eduard Pomar

Que els nens es familiaritzin amb la presència del mosquit tigre i puguin instruir els seus pares en com eradicar els focus del mosquit.


Els fulletons pedagògics s'han editat en dues versions depenent de l'edat dels escolars als quals van destinats: una per a nens fins a segon de primària i l'altra, fins a sisè.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.