El consum d'aigua a les llars de Sant Cugat supera en un 50% la mitjana metropolitana


  • Comparteix:

L'Ajuntament reparteix airejadors d'aigua per reduir el 50% del consum domèstic. Amb mesures com aquesta, el consistori vol minimitzar la despesa mitjana de les llars santcugatenques, que supera en un 50% el consum mitjà a l'àrea metropolitana. El repartiment d'airejadors s'emmarca dins el Pla d'Acció de l'Agenda 21.

El decret d'ecoeficiència permet que el cabal d'aigua per aixeta sigui, com a màxim, de 12 litres al minut, tot i que una aixeta pot rajar entre 10 i 16 litres cada minut. De totes maneres, si s'hi apliquen airejadors o reductors de cabal, es pot arribar a reduir fins al 50% el consum d'aigua.

El consistori creu que aquesta és la millor alternativa per intentar reduir diferències entre la mitjana de Sant Cugat i la de l'àrea metropolitana, que gairebé arriba al 50%.

Per obtenir un joc de tres airejadors de forma gratuïta per instal·lar a les aixetes de cada domicili cal adreçar-se a l'Oficina 21.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.