La protecció ambiental, prioritat per l'Ajuntament al 2007


  • Comparteix:

Els projectes destinats a la protecció ambiental han rebut la major part de les subvencions que l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament ha concedit aquest 2007. Les iniciatives relacionades amb l'estalvi d'aigua i les energies renovables també han estat subvencionades per part del consistori. En total, l'Ajuntament ha subministrat 65.000 euros a projectes amb finalitats medioambientals.

El consistori ha subministrat més de 36.000 euros a projectes destinats a la protecció ambiental, gairebé 20.000 euros per potenciar les iniciatives relacionades amb les energies renovables, i ha subvencionat també amb prop de 9.000 euros a propostes d'estalvi d'aigua.

El cap d'àmbit de l'àrea de Medi Ambient, Sergi Cantó, ha explicat que des de l'any 2001 les subvencions del consistori s'han anat augmentant mica en mica.

Sergi Cantó

Des del 2001 cada any s'ha anat augmentant paulatinament. Aquesta línia d'ajuts cada vegada té més èxit.


Els projectes destinats a la protecció ambiental han rebut la major part de les subvencions. Cantó explica alguna de les propostes que enguany han rebut el suport de l'Ajuntament.

Sergi Cantó

Ajut a la publicació d'una revista, activitats de la Unió Ciclista, i altres projectes similars.


Destaquen sobretot les ajudes per a la instal·lació d'airejadors i per a la millora dels depòsits de recollida d'aigua de pluja.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.