L'Obra Social de la Caixa restaura i acondiciona la Font d'en Sert


  • Comparteix:

Un total de 13 fonts es beneficien d'aquest projecte

Un total de 13 fonts es beneficien d'aquest projecte

La font d'en Sert, situada prop de l'ermita de Sant Medir, és una de les 13 fonts que s'estan beneficiant del projecte de recuperació de fonts del Parc de Collserola que està duent a terme l'Obra Social de la Caixa. Fins ara s'ha desbrossat l'entorn i drenat el terreny, i a partir d'ara s'hi col·locarà una taula de pedra, es restauraran les grades i s'adequarà i senyalitzarà l'entorn.

L'Obra Social de la Caixa va començar l'any passat un projecte de recuperació de 13 fonts situades dins el Parc de Collserola, una de les quals dins el municipi de Sant Cugat.

Jordi Riera, tècnic forestal de la Diputació de Barcelona, explica en què consisteix el projecte.

Jordi Riera

Recuperar vol dir tant actuar sobre la font com sobre el seu entorn, com és desbrossar, millorar els accessos i la senyalització.









Es tracta de la font d'en Sert, situada prop de la font Groga, a l'entorn de l'ermita de Sant Medir. Fins ara s'ha desbrossat la zona i rebaixat el paviment.

L'Obra Social de la Caixa ha encarregat aquestes feines a una empresa que utilitza treballadors discapacitats. Es tracta del Centre Especial de Treball (CET), l'empresa que abans es coneixia com a Can Neteja. El seu responsable de l'àrea de Medi Natural, Carles Llistar, ha explicat a Cugat.cat les feines que es faran a partir d'ara.

Carles Llistar

Aquest any, entre altres coses, col·locarem una taula i refarem les grades. També es recuperarà el camí que ve des de la font Groga.





Segons Llistar, abans de la intervenció, la font d'en Sert es trobava en molt males condicions, ja que el mal estat de la canalització convertia la zona en un fangar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.