Recoder reclama a ICV que abandoni postures maximalistes per no posar en risc la protecció de Torre Negra


Temes relacionats

ICV demana excloure la reserva de la Ronda Sud per donar suport a la requalificació de Torre Negra (29/oct/10)

2-N: Reinici del tràmit municipal per protegir Torre Negra, ja parc natural (26/oct/10)


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder, al plató de Cugat tv

L'alcalde, Lluís Recoder, al plató de Cugat tv

L'alcalde demana a ICV 'responsabilitat' per no posar en perill el procés de protecció de Torre Negra. Lluís Recoder afirma que la modificació del planejament urbanístic que es porta al ple dimarts inclou el traçat de la Ronda Sud en compliment d'una sentència judicial, i reclama als ecosocialistes que abandonin les postures maximalistes i que mantinguin el consens que envoltava aquesta tramitació. Mira l'entrevista Cugat tv

L'alcalde ho ha dit aquest divendres en una entrevista a Cugat tv, després de conèixer que ICV no donarà suport a l'aprovació inicial de la requalificació de Torre Negra perquè es manté la reserva de sòl per a la Ronda Sud.

Lluís Recoder

De vegades quan ho vols tot et quedes sense res. Demano un exercici de responsabilitat de tots plegats.




Recoder afirma que l'objectiu de l'operació és eliminar l'antiga ronda que preveia el Pla General Metropolità de 1976, que passava 'pel mig de Torre Negra', i substituir-la per un carrer que transiti per darrere del Centre Borja 'amb un impacte mínim'.

L'alcalde afirma, a més, que el dibuix de la Ronda Sud s'inclou a la requalificació de Torre Negra per imperatiu judicial, i que no fer-ho posaria en risc la preservació del sector.

Lluís Recoder

Estem donant compliment a la sentència. No preveure el traçat de la ronda posaria una altra vegada en perill la protecció.






Lluís Recoder afegeix que el tràmit només suposa 'dibuixar' aquest vial i que no s'està parlant encara de la seva construcció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.