Nous treballs per desbrossar un tram de la riera de Sant Cugat


  • Comparteix:

Tram de la riera

Tram de la riera

Els treballs de neteja de la llera d'un tram de la riera de Sant Medir començaran la setmana vinent. Es tracta de l'espai comprès entre el Forat d'en Bocàs i el Pi d'en Xandri, una zona freqüentada per ciutadans i escoles de Sant Cugat.

L'objectiu principal dels treballs és recuperar el bosc de ribera, motiu pel qual s'eliminaran les espècies al·lòctones, especialment la canya, que és molt present en aquest tram. També es conservaran i potenciaran les autòctones pròpies d’una riera.

Aquests treballs es faran d'acord amb el document 'Criteris per a la gestió i conservació de la xarxa de torrents i rieres del Parc Rural de la Torre Negra', redactat per l'equip d'experts del departament d'ecologia de la Universitat de Barcelona.

A petició de l'Ajuntament, l'Entitat Metropolitana de Serveis Hidràulics i Tractament de Residus durà a terme aquesta acció.

Es preveu que la durada dels treballs sigui de tres setmanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.