La ministra de Comerç sueca coneix el model de transparència de Sant Cugat


  • Comparteix:

Björling ha estat rebuda per l'alcaldessa, Mercè Conesa / Font: Localpress

Björling ha estat rebuda per l'alcaldessa, Mercè Conesa / Font: Localpress

Conèixer el model de transparència de l'Ajuntament i la realitat econòmica i empresarial de Sant Cugat. Aquest ha estat l'objectiu que ha centrat la visita de la ministra de Comerç de Suècia, Ewa Björling, que ha permès a la representació escandinava descobrir els actius locals pel que fa a la promoció de l'emprenedoria.

La delegació sueca ha estat rebuda per l'alcaldessa, Mercè Conesa, i el tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, que han explicat a la ministra els bons resultats de Sant Cugat en el rànquing de ciutats més transparents de l'Estat espanyol, llista que ha liderat per tercer any consecutiu.

Björling, que ha estat acompanyada per l'ambaixadora sueca a l'Estat espanyol, Cecilia Julin, ha també conegut les aliances estratègiques de promoció econòmica de les quals forma part Sant Cugat, com les iniciatives Catalonia Innovation Triangle (CIT) i Àmbit B-30.

La ministra sueca ha visitat les instal·lacions d'Esade, ha conegut el teixit emprenedor d'EsadeCreàpolis i ha dinat amb representants de l'Associació Sant Cugat Empresarial (SCE) i de diverses multinacionals amb seu a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.