Un pas de vianants unirà els carrers de Cristòfol Colom i Santa Maria


  • Comparteix:

Zona d'Anselm Clavé / Foto: Google Maps

Zona d'Anselm Clavé / Foto: Google Maps

L'Ajuntament inicia els tràmits per crear un pas de vianants entre els carrers de Cristòfol Colom i Santa Maria. L'objectiu és impulsar un projecte de regeneració urbana en aquesta zona del centre de la ciutat. Aquesta iniciativa se suma a un conjunt més ampli d'actuacions, com per exemple la remodelació del mercat Pere San i la construcció d'un edifici amb aparcament públic a l'avinguda de Rius i Taulet

El ple municipal ha aprovat -amb els vots a favors de CiU, PSC, ICV i la CUP- una suspensió de tramitació d'instruments de gestió i de llicències urbanístiques en l’entorn de l'avinguda de Josep Anselm Clavé. Aquest tràmit amplia una suspensió anterior que l'Ajuntament ja havia aprovat en aquest mateix àmbit.

La voluntat és crear un nou pas entre els carrers Cristòfol Colom i Santa Maria que ampliï la zona de vianants i serveixi també com a zona de passeig per a ciutadans.

Una vegada aprovada aquesta suspensió de llicències, ara es durà a terme un estudi volumètric de la zona, en la qual actualment hi ha un solar, i s'establirà quines han de ser les estratègies per regenerar aquesta peça urbana.

Aquesta iniciativa se suma a un conjunt d’actuacions per dinamitzar el centre de la ciutat i ampliar l'abast de l'eix de vianants. En aquesta moments, s'està remodelant el mercat de Pere San i aviat començaran les obres per construir un edifici amb aparcament públic a l'avinguda Rius i Taulet, al solar de l’antiga benzinera Gríful.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.