El PSC vol que el centre d'educació especial sigui 100% públic


Temes relacionats

Sant Cugat tindrà una escola d'educació especial a Can Mates (16/jul/14)


  • Comparteix:

Els regidors socialistes Pere Soler i Ferran Villaseñor

Els regidors socialistes Pere Soler i Ferran Villaseñor

El PSC reclama a l'equip de govern que impulsi el projecte de l'escola d'educació especial amb finançament públic, de manera que la titularitat sigui exclusivament municipal. Els socialistes creuen que és la millor opció per garantir l'accés a tots els alumnes santcugatencs amb necessitats educatives específiques.

Segons va explicar fa poques setmanes la regidora d'Educació, Esther Salat, aquesta escola serà concertada i s'ubicarà a un solar de l'entorn de Can Mates. El projecte es recull al Pla d'Equipaments Locals i ara l'Ajuntament té previst iniciar els tràmits urbanístics per engegar el procés de licitació.

Els socialistes no veuen clar el model pel qual aposta l'Ajuntament perquè creuen que l'adjudicació de la construcció i la gestió podria quedar deserta, una circumstància que el municipi 'no es pot permetre'. El PSC es mostra favorable a la tramitació urbanística del solar però adverteix que la millor manera per garantir l'accés a un centre com aquest per part dels nens i nenes santcugatencs és que sigui públic.

Els socialistes temen que en cas d'una gestió privada hi hauria una part de les places que no es destinaria a la gent d'aquí. Segons el regidor Pere Soler, el model que vol impulsar l'equip de govern és el 'publicoprivat que tant agrada a CiU'.

Pere Soler

Ens preocupa perquè és el model de CiU, que prioritza la gestió privada amb recursos públics i fa una restricció de les places de l'oferta total.


Soler proposa que l'Ajuntament recorri al seu pressupost o bé que busqui el suport econòmic de la Generalitat.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.