'Construir la Cataluña del futuro', la cita de Súmate del 10 de setembre


Temes relacionats

L'ANC ja té plena una bona part de la flota d'autocars que anirà a la Via Catalana (14/ago/14)


  • Comparteix:

Súmate, prepara l'acte de 10 de setembre / Foto: Súmate

Súmate, prepara l'acte de 10 de setembre / Foto: Súmate

'Construir la Cataluña del futuro' és com s'anomenarà la cita que Súmate prepara pel 10 de setembre per promoure l'independentisme entre el ciutadans de cultura castellana. La convocatòria, a tres quarts de vuit del vespre a la plaça d'Octavià, reunirà l'impulsor de Procés Constituent, Arcadi Oliveres; l'exeurodiputat per ICV, Raül Romeva; i el president de Súmate, Eduardo Reyes.

Súmate continua perfilant l'acte que prepara la vigília de l'Onze de Setembre a la ciutat, amb la col·laboració de la secció local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). A banda d'Arcadi Oliveres, Raül Romeva i Eduardo Reyes, l'acte comptarà amb el membre de Súmate, Fernando Corominas. Els ponents explicaran la seva visió sobre com ha de ser la Catalunya del futur i l'important paper que tenen les persones nascudes fora del país en el procés sobiranista.

Els organitzadors esperen molta participació de tota la comarca en un acte que han definit com a 'molt proper al ciutadà', tal com explica el coordinador de Súmate a la comarca, Marc Santín.

Marc Santín

Hem triat Sant Cugat perquè és una ciutat de més de 80.000 habitants. Reunint Oliveres i Romeva, esperem captar l'atenció de la gent.


La rumba catalana de Peret Reyes i la lectura de poemes de l'actriu Sònia Guimerà completaran l'acte. L'activitat anirà precedida per l'acte solemne a la sala de plens de l'ajuntament del Pacte Santcugatenc pel Dret a Decidir, que se celebrarà a les set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.