Lluc Cahís, nou portaveu de les JERC de Sant Cugat


  • Comparteix:

Lluc Cahís, després de l'entrevista a Cugat.cat

Lluc Cahís, després de l'entrevista a Cugat.cat

L'assemblea general de les JERC ha elegit per unanimitat Lluc Cahís com a nou portaveu, en substitució d'Alba Gordó. La nova executiva, que unirà esforços per treballar de cara a la consulta i les eleccions municipals, també integra Bernat Monter, com a número dos, i Bernat Picornell, que combinarà la tasca local amb la secretaria d'organització nacional de les JERC.

Lluc Cahís té 21 anys i és estudiant de Sociologia a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Després d'un Erasmus a la Universitat de Warwick, al Regne Unit; Cahís lidera el projecte de les JERC amb una nova executiva que combina cares noves i d'altres consolidades com Bernat Picornell, que assumeix la secretaria de Finances, i Èric Goméz, que s'ocupa de la secretaria de Formació i el disseny dels programes polítics.

El secretari d'Organització és Bernat Monter; la secretaria de Coordinació Interna va a parar a Ainoha Miró; i David Lerin es responsabilitza de la secretaria d'Activisme.

En una entrevista a Cugat.cat, Lluc Cahís ha explicat que el partit tindrà la mirada posada en les necessitats reals del jovent.

Lluc Cahis

Mantenir la presència als carrers, combatre el nihilisme polític i centrar els esforços en el 9N i les municipals.


Les JERC també compten amb Gerard Bona que, a banda de portar la secretaria de Comunicació, ha estat elegit per l'assemblea com a membre del consell nacional de les JERC en representació de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.