La CUP demanarà al ple que garanteixi el desplegament logístic per al 9N


  • Comparteix:

Els regidors de la CUP, Ignasi Bea i Guim Pros

Els regidors de la CUP, Ignasi Bea i Guim Pros

La CUP demanarà al ple municipal que garanteixi el desplegament logístic necessari per a la consulta del 9N. A través d'una moció, el partit sol·licitarà que, a partir del 21 d'octubre, s'hagin cedit els espais municipals per dur a terme actes de campanya i que els plafons per a la propaganda electoral estiguin disponibles i repartits per la ciutat.

Davant l'aprovació, per majoria, de la llei de consultes al Parlament i la signatura del president de la Generalitat, Artur Mas, del decret de convocatòria per celebrar la consulta, la CUP demana a l'Ajuntament que es comprometi a garantir el desplegament logístic necessari per al 9N. Així, la formació sol·licitarà al proper ple municipal, que tindrà lloc el 20 d'octubre, que el consistori tingui preparats els espais electorals per a la campanya.

La formació també demana que els plafons i espais corresponents a la propaganda electoral estiguin posats i repartits per la ciutat a partir del 21 d'octubre, com també que es cedeixin els locals municipals per a actes de campanya de totes les opcions de vot.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.