Antonio Roa és elegit secretari general de Podem a Sant Cugat


Temes relacionats

Antonio Roa presenta candidatura a secretari general de Podem Sant Cugat (17/des/14)

Javier Luna retira la candidatura a secretari general de Podem ( 3/des/14)

El Cercle Podem Sant Cugat proposarà sis candidats al Consell Ciutadà Estatal ( 7/nov/14)


  • Comparteix:

Antonio Roa

Antonio Roa

Antonio Roa ha estat elegit secretari general de Podem a Sant Cugat amb el 54,29% dels vots. Un total de 122 persones ha participat al procés d'elecció de votacions virtual celebrat entre el 26 i el 31 de desembre, a través del qual també s'ha elegit el consell ciutadà. Roa s'ha imposat a l'altra candidatura presentada per Julio Carmona, que ha obtingut el 48'4% dels vots.

Antonio Roa és comercial en el sector de les telecomunicacions. Roa encapçala la candidatura 'Podem i Guanyem per Sant Cugat', que aposta per un municipi en què tots els barris i districtes se sentin integrats i respectats. A la presentació de candidatures, Roa va explicar que entrava en política amb la predisposició de retornar a la ciutadania tot el que 'ha robat l'elit política i econòmica'. En clau local, Roa aposta per establir la marca Podem i convertir-la en una força a tenir en compte que treballi per resoldre els problemes dels santcugatencs. Roa ha destacat que volen ser la 'corretja de transmissió' de la veu de la ciutadania.

La candidatura de Roa determina que el secretari general i el consell ciutadà seran els executors de les decisions de l'assemblea i aglutinadors de les propostes dels cercles de Sant Cugat que volen que es formin al centre i als districtes, amb cercle propi també Valldoreix i a Can Barata. El procés de votacions també ha servit per elegir el consell ciutadà de Podem a Sant Cugat, format per 10 persones: Charo Díaz, Manuel Segura, Inés Luna, Joaquín Fernández, Joan Martín Rodrigo, Vicente Álvarez, Esteban Martínez i Inma Monfort. A l'elecció del consell ciutadà s'ha aplicat la correcció per gènere i, per tant, s'han descartat alguns membres del consell perquè hi hagués més dones.

L'altre candidat a la secretaria general de Podem a Sant Cugat era Julio Carmona, que ha aconseguit el 48'5% dels vots.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.