1 de Maig: l'ADS crida a manifestar-se contra l'atur i les diferències salarials


  • Comparteix:

Manifestació de l'any passat

Manifestació de l'any passat

L'Assemblea de Drets Socials (ADS) crida aquest divendres els santcugatencs a sumar-se a la manifestació pel Dia del Treballador. És el tercer any que l'agrupació organitza aquesta acció reivindicativa a la ciutat i enguany vol incidir en la lluita contra l'atur i les diferències salarials. Enguany, la convocatòria sortirà de la plaça del Coll a un quart d'onze del matí.

L'ADS va recuperar aquesta manifestació a la ciutat fa tres anys i enguany l'acció es desenvoluparà sota el lema 'Reconquerim els drets laborals. Som la classe treballadora contra l'atur'. El membre de l'ADS Oriol Sánchez ha explicat que la manifestació d'aquest any reivindica la lluita contra l'atur i contra les diferències salarials.

Oriol Sánchez

Actualment hi ha dues coses que afecten la classe treballadora: l'atur i l'augment de la diferència salarial entre rics i pobres.


La comitiva es dirigirà de la plaça del Coll a l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya per sumar-se a les manifestacions de Barcelona i el Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.