VOX insta Conesa a no fer tracte de favor a les entitats independentistes


  • Comparteix:

Garriga, en una imatge d'arxiu

Garriga, en una imatge d'arxiu

El president local de VOX, Ignacio Garriga, insta l'alcaldessa, Mercè Conesa, a no fer tracte de favor a les entitats que 'fan propaganda' a favor del 'sí' a la independència en al·lusió als cartells d''Ara és l'hora' sobre el 27S que hi ha penjats a la ciutat. Unes declaracions que arriben després de l'anunci del partit de no presentar-se als comicis, decisió que Garriga ha subscrit en tractar-se, diu, d'una convocatòria que 'sotmet a votació la unitat d'Espanya'.

El líder de VOX Sant Cugat, Ignacio Garriga, ha criticat l'Ajuntament i l'alcaldessa per no actuar davant els cartells que la campanya 'Ara és l'hora' ha penjat al municipi amb missatges com 'Votem independència'.

Ignacio Garriga

L'ANC ha penjat cartells fent propaganda a favor del sí. L'Ajuntament en cap cas ho hauria d'haver permès.


Amb relació a la decisió del partit de no presentar-se a les eleccions del 27S, Garriga la considera una opció encertada perquè aquell dia no s'ha de votar ni qüestionar la unitat de l'Estat espanyol.

VOX Sant Cugat, en coalició amb Família i Vida (FiV), va aconseguir 482 sufragis (1,32%) en els darrers comicis municipals.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.