El PSC s'afegeix a les crítiques pel funcionament dels consells de districtes


  • Comparteix:

Cortés ha explicat que ja s'han establerts els criteris per prioritzar les inversions als districtes.

Cortés ha explicat que ja s'han establerts els criteris per prioritzar les inversions als districtes.

El PSC considera que la crisi dels consells de districte està a punt de 'col·lapsar' el funcionament d'aquests organismes de descentralització. El grup socialista denuncia que, a dia d'avui, els veïns desconeixen els mecanismes per fer arribar les propostes d'inversió als a l'Ajuntament, i acusa l'equip de govern de descuidar les necessitats dels veïns de Mira-sol, La Floresta i Les Planes. El regidor de Descentralització ha afirmat que ja s'ha posat fil a l'agulla i que, de moment, ja s'han aprovat els criteris que serviran per avaluar les propostes d'inversions que facin els ciutadans.

Els socialistes denuncien que els membres dels consells de districte encara desconeixen com han de fer arribar a l'Ajuntament les seves propostes per prioritzar la despesa de 150.000 euros que els pertoca des del principi del mandat. El portaveu socialista, Jordi Menéndez, considera 'ridícul' que en tot aquest temps no s'hagi determinat el mecanisme perquè el districte formuli la proposta al consistori. Menéndez avança la metodologia que proposen els socialistes.

Jordi Menéndez

Els Consells de Districte haurien de fer arribar les seves propostes a l'Ajuntament després d'una votació


Des de l'equip de govern, el regidor de Descentralització ha anunciat que fa temps que s'hi treballa i que l'àrea d'Economia acaba d'aprovar els criteris que serviran per avaluar les propostes d'inversions que estan formulant els veïns dels districtes. Escoltem Xavier Cortés.

Xavi Cortés

Ara queda pendent aprovar el mecanisme perquè els ciutadans ens facin arribar les seves propostes d'inversió


El PSC ha posat com a exemple de la poca atenció de l'equip de govern als districtes el cas de Les Planes, i en concret de l'esfondrament que ha patit el passeig del Torrent a causa de la pluja. A dia d'avui el despreniment de calçada continua sense reparar.
No obstant, Cortés ha informat als veïns que aquesta mateixa setmana començaran les obres de reparació que duraran aproximadament un mes i mig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.