L'EMD també es queda sense presència d'UDC amb la baixa d'Herrada


  • Comparteix:

Herrada també deixa la militància d'UDC / Foto: Twitter Susanna Herrada

Herrada també deixa la militància d'UDC / Foto: Twitter Susanna Herrada

Unió també perd presència a l'EMD de Valldoreix després que la vocal que van proposar, Susanna Herrada, s'hagi donat de baixa. La sortida de Cristina Paraira i Esther Salat d'Unió Democràtica ha legitimat, segons Herrada, la seva decisió marcada també pel fet que, vinculada a CDC, va ingressar a Unió pel repartiment de vocalies entre els exsocis de la federació. Herrada, que ara torna a ser independent, no anirà a Democràtes de Catalunya.

Igual que a l'Ajuntament, l'administració valldoreixenca es queda sense representació democristiana. Ara a l'equip de govern de CiU-Actuem figuren dos membre de CDC -Joaquim Castelló i Xavi Gavaldà- i tres independents -el president Josep Puig, per CiU-Actuem, Bernat Gisbert i Herrada. Gisbert, exsecretari d'Unió, va deixar la militància a principis d'aquest mes.

En declaracions a Cugat.cat, Herrada ha subratllat la feina feta per Paraira i Salat, però ha afirmat que, amb la seva sortida, estava també justificada la seva.

Susanna Herrada

Jo no hagués pensat mai que després de 10 dies d'entrar jo, es trencaria CiU. No ha estat una postura fàcil. Veient que elles dimitien d'UDC he pensat que jo estava també legitimada per fer-ho.


Herrada ha fet efectiu aquest dimarts al matí la seva baixa a Unió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.