ERC-MES vol que les àrees d'Economia, Comerç i Ocupació siguin més eficients


  • Comparteix:

Èric Gómez, Mireia Ingla i Ferran Villaseñor, al ple d'aquest dilluns

Èric Gómez, Mireia Ingla i Ferran Villaseñor, al ple d'aquest dilluns

ERC-MES proposa impulsar mesures de racionalització i d'eficiència en els departaments de l'Ajuntament destinats a la promoció econòmica, el comerç i a la lluita contra l'atur. El grup municipal remarca que, malgrat que els pressupostos i ordenances fiscals de l'any que ve estan a punt de presentar-se, 'l'equip de govern encara no ha posat les bases de l'organització d'aquestes àrees'.

Els independentistes assenyalen els departaments d'Economia, Empresa, Ocupació, Recursos Humans i Comerç, l'Institut de Gestió Estratègica, Promoció Econòmica i Societat de la Informació (IGEPESI) i la Fundació Sant Cugat Actiu. En aquest sentit, la coalició creu que existeixen 'duplicitats' que no permeten que aquestes eines s'utilitzin al 'màxim rendiment'.

Les mesures proposades per ERC-MES estan pensades per ordenar els organismes municipals per garantir l'eficiència, l'efectivitat, la transparència i, sobretot, per combatre l'atur. Ho ha explicat la portaveu municipal republicana, Mireia Ingla.

Mireia Ingla

Volem impulsar mesures per racionalitzar organismes destinats a la promoció econòmica i combatre l'atur. Aquestes tres institucions s'haurien de gestionar d'una altra manera.


Una de les mesures plantejades pel grup és que la Fundació Sant Cugat Actiu tingui capacitat per decidir les seves competències i que convoqui concursos basats en mèrits per nomenar els seus càrrecs directius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.