L'Ajuntament crearà una comissió per ampliar l'accessibilitat de la web municipal


  • Comparteix:

La web del consistori

La web del consistori

L'Ajuntament crearà una comissió, integrada per tècnics municipals i representants dels partits polítics del consistori, que vetllarà pel manteniment del certificat Doble-A de la web municipal, un segell que garanteix que tothom hi pugui accedir sense dificultats. Aquest òrgan treballarà per ampliar els criteris d'accessibilitat i oferir uns continguts visibles, funcionals, usables i amigables fent que la web sigui pensada per a diferents dispositius mòbils. Ho ha aprovat el ple municipal amb el suport de tots els grups amb una moció conjunta de Convergència i C's.

ESCOLTA-HO

El text insta el consistori a fer visible a la pàgina web la distinció de la Doble-A de la qual disposa. La regidora de Comunitació, Informació, Innovació i Govern Obert, Joana Barbany, ha refermat la tasca de l'Ajuntament per garantir la transparència i per fer arribar la informació a tot arreu.

Joana Barbany

És inqüestionable l'aposta que hem fet per la qualitat i la transparència del web. Es pot veure des de qualsevol dispositiu i s'actualitza constantment.


La moció també insta les empreses concessionàries, les entitats empresarials locals i els organismes autònoms a complir amb els estandards mínims en funció de la llei d'accessibilitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.