La nova comissió executiva del PSC de Sant Cugat es reuneix amb Iceta per explicar el seu projecte


  • Comparteix:

La nova Comissió Executiva del PSC de Sant Cugat amb Miquel Iceta / Foto: PSC Sant Cugat

La nova Comissió Executiva del PSC de Sant Cugat amb Miquel Iceta / Foto: PSC Sant Cugat

La nova comissió executiva del PSC de Sant Cugat s'ha reunit aquest dijous al Parlament amb el primer secretari del partit, Miquel Iceta, per presentar-li el seu projecte per a la ciutat. Un pla que passa, segons el portaveu socialista, Pere Soler, en fer créixer el projecte per arribar amb més solidesa a les pròximes eleccions municipals i ampliar la base de la militància a Sant Cugat.

L'agrupació socialista local ha demanat aquesta reunió per traslladar-li a Iceta el seu projecte de cara al 2019. Segons explica el portaveu del PSC a l'Ajuntament, Pere Soler, els militants de Sant Cugat estan molt motivats.

Pere Soler

Li hem traslladat les ganes que tenim de seguir estirant amb força, augmentar la militància, consolidar l'augment de vots i anar teixint un projecte de cara a les eleccions del 2019.


Segons ha explicat Soler, el primer secretari socialista els ha felicitat pels resultats de les últimes eleccions generals a Sant Cugat, on el PSC va acabar en sisena posició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.