La JSC considera que el Pla Local de Joventut s'està fent 'sense planificació' i incomplint el calendari


  • Comparteix:

Els socialistes diuen que l'equip de govern ha retardat un any la dotació pressupostària del Pla

Els socialistes diuen que l'equip de govern ha retardat un any la dotació pressupostària del Pla

Les Joventuts Socialistes acusen l'equip de govern de 'manca de planificació' en el desenvolupament del Pla Local de Joventut i consideren que està 'alentint' la seva aplicació. La JSC denuncia que el tinent d'alcalde de Joventut ha retardat un any la dotació pressupostària prevista, fet que incompleix els acords del document marc del Pla.

La secció local de les Joventuts Socialistes de Catalunya (JSC) consideren que el Pla Local de Joventut s'està duent a terme 'sense planificació' i incomplint el calendari pactat. En concret, la JSC critica que el tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, hagi aplaçat la dotació pressupostària del Pla, prevista per l'any vinent, fins el 2006. Per això, les Joventuts Socialistes acusen l'equip de govern de retardar l'aplicació del Pla de Joventut. Ho diu el primer secretari de la JSC, David Gutiérrez.

David Gutiérrez

El Pla s'està fent sense planificació. Toni Ramon s'ha saltat el calendari, ara diu que la dotació econòmica es farà al pressupost del 2006, i no del 2005 com estava acordat.


A més, la JSC considera 'insuficient' la dotació econòmica del Pla, que és de 6.000 euros, i afegeix que aquesta quantitat és incompatible amb la voluntat de l'equip de govern de contractar personal professional per assumir les tasques administratives del Pla.

D'altra banda, les Joventuts Socialistes han acusat l'equip de govern de negar-li protagonisme a l'oposició. Com a exemple, la JSC esmenta la moció presentada pel PSC el passat novembre per la creació d'una oficina d'emancipació juvenil, que va quedar sobre la taula. Les Joventuts Socialistes s'han mostrat sorpreses perquè, en aquella ocasió, l'equip de govern es va oposar a la creació d'una oficina d'habitatge públic per a joves, mentre que ara són partidaris d'ubicar a Sant Cugat una de les 40 oficines d'aquest tipus que vol instal·lar la Secretaria General de Joventut a la província de Barcelona. Ho explica la regidora socialista Aintzane Conesa.

Aintzane Conesa

L'equip de govern no estava d'acord amb l'oficina d'habitatge per a joves de la moció, però ara volen que Sant Cugat aculli una de les oficines de la Secretaria de Joventut.


Per últim, la JSC han demanat un pla de xoc per solucionar la manca d'espais d'assaig per als grups de música de la ciutat, i ha afegit que l'equip de govern encara no ha definit el projecte que ha de permetre construir una sala de concerts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.