La CUP-PC critica la publicitat d'una clínica de cirurgia estètica a autobusos i cabines telefòniques


  • Comparteix:

La cabina telefònica de la plaça d'Octavià amb la publicitat de la clínica

La cabina telefònica de la plaça d'Octavià amb la publicitat de la clínica

La CUP-PC lamenta la publicitat de la clínica de cirurgia estètica santcugatenca IM Clinic, en què mostra una dona amb roba interior per promocionar una operació d'augment de pits, que es pot veure als autobusos i a les cabines telefòniques de la ciutat. La tinenta d'alcalde de Govern Obert, Joana Barbany, ha explicat que el cas dels autobusos no és competència de l'Ajuntament, sinó de l'empresa concessionària, i s'ha compromès a investigar si hi ha algun tipus de protocol per controlar aquest tipus d'anuncis. Barbany ha afegit que l'Ajuntament ja ha fet el requeriment de la retirada dels anuncis de les cabines perquè està prohibit posar-hi publicitat.

En el torn de precs i preguntes del ple, la portaveu de la CUP-PC, Núria Gibert, ha expressat el malestar que genera a la formació aquest tipus de publicitat.

Núria Gibert

Ens disgusta aquest tipus de publicitat perquè consolida un model que genera pressió en les dones i en les nenes.


Gibert ha preguntat a l'equip de govern si existeix un protocol de gènere per a la protecció de la dona. En cas de no ser així, la cupaire s'ha ofert per treballar-hi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.