Veïns de Mira-sol alerten d'un repunt de robatoris al districte en el consell de barri


  • Comparteix:

El consell de barri ha estrenat ubicació en una de les sales remodelades del Casal de Mira-sol

El consell de barri ha estrenat ubicació en una de les sales remodelades del Casal de Mira-sol

Residents a Mira-sol denuncien un augment dels robatoris al districte en l'últim trimestre. Ho han manifestat els veïns presents al consell de barri d'aquest dimecres. Les dades facilitades per la policia indiquen que al tercer trimestre de 2015 va haver-hi 38 robatoris a Mira-sol i que el mateix període de 2016 es va tancar amb 47.

Alguns veïns afirmen que s'han produït diversos robatoris en zones de Mira-sol, sobretot al barri de Can Mates, on sostenen que hi ha hagut 'sis robatoris en els darrers sis mesos'. També han posat sobre la taula uns altres sis delictes durant les darreres setmanes.

El vocal d'ICV-EUiA i membre del grup de treball de seguretat, Josep Maria Àngel, explica que el nombre de robatoris ha crescut l'últim trimestre i lamenta que el consistori no sigui clar amb les dades.

Josep Maria Àngel

El senyor Escarré, el senyor Hosta i el senyor Jaume González ens van donar unes dades preocupants a la taula de treball de seguretat de Mira-sol. 47 robatoris durant el tercer trimestre són molts, és preocupant.


La presidenta del consell de barri, Carmela Fortuny, diu que les dades es mantenen estables d'un any per l'altre al conjunt del municipi. Fortuny ha demanat precaució a l'hora de parlar d'aquests temes per evitar alarmar la població i ha emplaçat els assistents a llegir 'les dades amb calma'. També ha anunciat que convidarà el director de Seguretat Ciutadana, Jaume González, a la propera reunió del consell perquè expliqui les dades.

Carmela Fortuny

Totes les dades que els cossos de seguretat consideren que s'han de donar són a l'acta del grup de treball de seguretat. Cal tractar-les amb rigor. De totes maneres, al proper consell de barri convidaré el director de Seguretat Ciutadana, Jaume González, perquè faci un monogràfic d'aquest tema.


L'acta del grup de treball de seguretat es pot consultar aquí. Per vehicular aquesta i altres inquietuds, un agent de proximitat visita el Casal de Mira-Sol el segon i quart dimecres de cada mes per atendre els veïns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.