Dimitri Defranc guanya el premi Botifler de l'Any 2016 d'Arran


  • Comparteix:

Muntatge de l'agrupació de joves / Foto: Arran

Muntatge de l'agrupació de joves / Foto: Arran

El premi Botifler de l'Any 2016 que lliura Arran Sant Cugat mitjançant votació popular ha recaigut sobre el regidor no adscrit Dimitri Defranc, que ha rebut 102 dels 242 vots emesos. L'associació juvenil va nominar-lo 'per intentar colar tot allò més ranci de la vella política a les files de l'alternativa d'esquerres' a l'Ajuntament a través de 'la mentida i l'engany'. Segons el col·lectiu, Defranc 'ha estafat' la CUP-PC no retornant a Procés Constituent una part prèviament acordada del seu sou al consistori, no ha complert la disciplina de vot, ha posat 'els seus interessos personals per sobre dels del col·lectiu' i ha difamat del seu partit.

Els altres finalistes a endur-se el guardó d'Arran eren el vicesecretari de Relacions Internacionals de VOX, el santcugatenc Ignacio Garriga (98 vots); l'alcaldessa, Mercè Conesa (25), i el portaveu del PP, Álvaro Benejam (17).


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.