L'alcaldessa parla avui a Madrid de lideratge femení en institucions públiques


  • Comparteix:

Parlón i Conesa, a l'esquerra, en un acte el març passat / Foto: ACN

Parlón i Conesa, a l'esquerra, en un acte el març passat / Foto: ACN

L'alcaldessa, Mercè Conesa, viatja aquest dimecres a Madrid per assistir a una taula rodona sobre el lideratge femení en institucions públiques. La iniciativa, organitzada per la delegació de la Generalitat a Madrid, també convida les alcaldesses de Santa Coloma, Núria Parlón (PSC), de Badalona, Dolors Sabater (Badalona en Comú), i de Sant Vicenç dels Horts, la republicana Mayte Aymerich (Junts per Sant Vicenç). L'acte és a les set del vespre al Centre Cultural Blanquerna (CCB).

'Lideratge de la dona i nova governança pública' és la taula rodona que asseurà les quatre alcaldesses per compartir experiències de dones que lideren institucions des de diferents perspectives ideològiques. La conversa vol debatre si els lideratges femenins faciliten la construcció d'una nova cultura política i un nou model relacional entre persones i institucions, però també entre persones i partits polítics.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.