ERC-MES critica el PSC per la moció sobre el referèndum i veu 'manca d'unitat' al govern local


  • Comparteix:

Mireia Ingla, al centre, amb la resta de regidors d'ERC-MES

Mireia Ingla, al centre, amb la resta de regidors d'ERC-MES

ERC-MES critica el PSC per la presentació d'una moció 'per protegir l'Ajuntament' en el procés de convocatòria del referèndum de l'1-O. Els republicans, que han difós la moció dels socialistes als mitjans de comunicació, diuen que el text demostra la falta d'unitat del govern local, format pel PDeCAT-Demòcrates i el PSC, tot i que el pacte de govern entre els dos grups exclou qüestions d'àmbit no local.

La portaveu d'ERC-MES, Mireia Ingla, sosté, però, que l'eventual desenvolupament del referèndum a Sant Cugat obligarà l'equip de govern a moure fitxa en sentit nacional i local.

Mireia Ingla

Quan arriba l'hora de la veritat que no puguem diferenciar si és un tema local o nacional, el que necessitem és una actitud proactiva.


Els republicans recorden que ja van advertir en el seu moment que era incoherent que el govern incorporés el regidor socialista, Pere Soler, perquè forma part d''un partit que no està a favor del dret a decidir'.

Ingla ha remarcat que Sant Cugat és 'una ciutat amb una majoria independentista clara' i no s'entén que hi hagi una part del govern que 'encara no hagi passat de la reforma constitucional'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.