ICV-EUiA insta l'equip de govern a complir les mocions aprovades pel ple


  • Comparteix:

La coalició lamenta 'el poc compromís de l'equip de govern'

La coalició lamenta 'el poc compromís de l'equip de govern'

ICV-EUiA insta l'equip de govern a complir les mocions que s'aproven al ple i lamenta que s''apliquin molt pocs' dels textos aprovats. Els ecosocialistes presentaran una moció al ple d'aquest mes on demanen que es publiquin els textos de les mocions al web municipal perquè la ciutadania en pugui fer seguiment. El grup municipal també exigeix que es creï un canal de comunicació fluid entre el govern i els proposants. També demana que hi hagi un mecanisme de seguiment per analitzar el compliment de les mocions aprovades.

Segons el regidor d'ICV-EUiA Ramon Gutiérrez, complir les mocions que s'aproven al plenari 'és una qüestió de respecte pel treball de l'oposició'. Gutiérrez ha criticat 'la falta de lleialtat del govern pels acords que es prenen al ple'.

Ramon Gutiérrez

Si nosaltres estem canalitzant unes propostes, acceptant unes esmenes, fent una feina i treballant per a la ciutadania... menysprear aquesta tasca i decidir no aplicar els acords del ple o fer-ho d'una altra manera és greu.


La portaveu ecosocialista, Roser Casamitjana, ha destacat que 'la major part pel ple es dedica al debat i la discussió de les mocions'.

Roser Casamitjana

Representa que, si això després no es porta a terme, perdem cada mes tres o quatre hores discutint una cosa que després se'n va en orris. Tots destinem molta estona a debatre, a intentar ajudar i a posicionar-nos. Si això després no té cap conseqüència potser estem perdent el temps tontament tots plegats.


La coalició ha presentat un total de 37 propostes al plenari durant el mandat i i ha signat un total de 96 mocions, de les quals, afirmen, se n'han aprovat 90, uns compromisos que critiquen que 'majoritàriament no s'han complert'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.