El col·lectiu Comitè de Defensa de la República es presenta avui a la Plaça del Rei de Sant Cugat


  • Comparteix:

El col·lectiu santcugatenc engega una campanya a favor del 'Sí' al referèndum de l'1 d'octubre

El col·lectiu santcugatenc engega una campanya a favor del 'Sí' al referèndum de l'1 d'octubre

El Comitè de Defensa de la República organitza aquest dissabte un sopar popular de presentació que servirà també per engegar una campanya popular a favor del Sí al referèndum de l'1 d'octubre. A partir de dos quarts de nou del vespre, a la plaça del Rei de Sant Cugat, es farà un sopar amenitzat amb la música del grup local Pubilles Ninja, a més d'un acte polític amb la participació de la regidora de Crida per Sabadell Míriam Ferràndiz i el membre de sindicat de llogaters i de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) Julià Mestieri.

Després del sopar, a partir de dos quarts d'onze de la nit, es tancarà la festa amb els concerts dels també santcugatencs Zapato y Cordón i Dröpools.

El Comitè de Defensa de la República és un col·lectiu que va néixer l'abril passat a partir de la inquietud d'un grup de ciutadans amb diferents sensibilitats en l'esquerra favorable al referèndum d'autodeterminació de Catalunya. L’objectiu de la campanya que es durà a terme fins l'1 d'octubre és estimular el vot al 'Sí' des d’una perspectiva d’esquerres. L'ideari del col·lectiu persegueix la construcció d'una república feminista, justa, sobirana i solidària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.