El PP de Sant Cugat participarà als actes institucionals de la Diada però no farà ofrena com a partit


  • Comparteix:

Elspopularsvolen evitar incidents com els de fa dos anys, quan alguns assistents a l'acte els vanm escridassar

Elspopularsvolen evitar incidents com els de fa dos anys, quan alguns assistents a l'acte els vanm escridassar

Els regidors del PP de Sant Cugat participaran en els actes institucionals de l'Onze de Setembre com a membres del consistori, per no menysprear, diuen, a l'Ajuntament, però ja han anunciat que no faran una ofrena com a partit per evitar que es repeteixin els actes de fa dos anys, quan alguns dels participants van escridassar els membres del partit. Des de el PP denuncien que la diada s'està convertint en una festa excloent.

La secció local del Partit Popular només participarà en els actes institucionals de l'Onze de Setembre previstos per l'Ajuntament, com l'ofrena floral al monument de Rafael de Casanova, però no faran cap ofrena a nivell de partit. Els populars volen evitar així els actes que van succeir fa dos anys quan alguns dels participants van escridassar als membres del partit.

Així ho ha explicat la presidenta del Partit Popular a Sant Cugat, Berta Rodríguez, que ha recalcat que la seva participació en l'acte institucional es deu a que no volen menysprear el consistori.

Berta Rodríguez

El PP de Sant Cugat participarà a la Diada com a regidors, i no com a partit, per no menyprear els actes que ha preparat el consistori


Segons el Partit Popular, la Diada de Catalunya s'està convertint en una festa excloent, en comptes d' una celebració que englobi la totalitat dels ciutadans catalans. Berta Rodríguez.

Berta Rodríguez

La Diada cada vegada és una festa més excloent. Catalunya ha estat sempre una terra acollidora s'hauria deixar participar a tots els catalans


Tot i això, des del PP han assegurat que la 'invitació' que els va fer la JERC perquè no participessin a la Diada, no ha tingut cap influència en la seva decisió final, sinó que aquesta ha estat motivada per la decisió del Partit Popular de Catalunya, que ja ha anunciat que segurament no participarà en l'ofrena de la capital catalana i que ha donat llum verda a les juntes locals per escollir si volen participar-hi o no.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.