Cs vol la gratuïtat del bus llançadora del pavelló de la Guinardera per als esportistes i acompanyants


  • Comparteix:

Nou pavelló de la Guinardera

Nou pavelló de la Guinardera

Cs presentarà una moció al ple d'octubre per reclamar que el bitllet del bus llançadora per anar al pavelló de la Guinardera sigui de franc per als esportistes i els seus acompanyants. Els taronges creuen que d'aquesta manera es corregeix un greuge per aquells usuaris i familiars que anaven al pav 3 i ara han de desplaçar-se fins al nou pavelló, allunyat del centre.

El Futbol Sala Sant Cugat (FSSC), l'Escola de Patinatge Artístic i el Club Volei Sant Cugat (CVSC) són les entitats que s'han hagut de traslladar al pavelló de la Guinardera i que, segons Cs, ara pateixen 'un perjudici'. El regidor Sergio Blázquez ha apuntat que aquest era un compromís que l'equip de govern havia expressat i que la moció de Ciutadans ve a reforçar per 'donar-li compliment'.

Segons Blázquez 'sha de dotar d'una transició positiva a les famílies que han sortit perjudicades d'aquest trasllat' pel canvi de logística en el transport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.