L'Ajuntament habilitarà l'espai en desús del pavelló de la Guinardera, però sense calendari


  • Comparteix:

El pavelló de la Guinardera s'ha estrenat aquest curs

El pavelló de la Guinardera s'ha estrenat aquest curs

L'Ajuntament es compromet a habilitar l'espai en desús de la ZEM de la Guinardera per a un ús social de les entitats esportives. Així ho acorda una moció aprovada aquest dilluns, tot i que no concreta el calendari per a l'actuació, que dependrà de la disponibilitat pressupostària. El text, presentat per ERC-MES i esmenat per l'equip de govern, ha rebut el suport de tots els partits, tret de Cs que ha votat en contra en considerar que el compromís ha d'incloure el calendari i la partida pressupostària.

ESCOLTA-HO

El text original preveia la realització de les obres en un termini màxim de sis mesos i la incorporació de la partida pressupostària als comptes del 2018, així com consensuar amb les entitats esportives que utilitzen l'equipament l'ús d'aquest espai. El regidor d'ERC-MES Ferran Villaseñor ha subratllat que sense concreció la moció és un 'brindis al sol'.

Ferran Villaseñor

La moció demanem la rehabilització per al ús social i una partida pressupostària. Si no posem dates i partides és un brindis al sol.


La gran majoria de grups s'han mostrat a favor d'aquests acords i han rebutjat les esmenes de l'equip de govern, tot i que han prosperat. El regidor d'Esports, Eloi Rovira, ha explicat el sentit dels canvis proposats pel govern municipal.

Eloi Rovira

És un servei que ja tenen cobert i no ho volem prioritzar perquè hi ha altres inversions que són més urgents. Per això ho posem a disponibilitat del pressupost, tenim altres prioritats.


Tot i així, els grups han votat a favor de la moció amb les esmenes incorporades, tret de Cs.

En canvi, el ple ha rebutjat la moció de Cs per convertir en gratuït el bus llançadora que uneix la Rambla del Celler i la ZEM la Guinardera que es va posar en marxa amb la inauguració del nou pavelló. L'equip de govern no ha donat suport a la moció ja que considera que 'ja s'aplica tarifació social' en aquest servei, que funciona a les tardes entre setmana per facilitar l'accés als entrenaments. Tampoc no ho ha fet ICV-EUiA, que rebutja 'els serveis a la carta'. La resta de grups han votat a favor i han defensat que era un compromís de l'equip de govern, tret del PP que s'ha abstingut. Tampoc no han prosperat les esmenes presentades per ERC-MES.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.