El PP de Sant Cugat considera que cal mirar endavant i deixar de banda l'autocrítica sobre el passat


  • Comparteix:

El congrés, celebrat a Madrid, ha servit per confirmar el relleu a la presidència del partit

El congrés, celebrat a Madrid, ha servit per confirmar el relleu a la presidència del partit

El Partit Popular de Sant Cugat valora molt positivament el darrer Congrés del partit que ha servit per proclamar Mariano Rajoy com a president. Des de la secció local es considera que el congrés ha estat positiu no només per al partit sinó també per la societat de l'Estat Espanyol, i s'aposta per mirar endavant enlloc de fer autocrítica del passat.

Hi ha un canvi de persones però no de projecte. Amb aquestes paraules ha valorat Berta Rodríguez el Congrés que el Partit Popular ha celebrat aquest cap de setmana, i que ha servit per confirmar el relleu a la direcció del partit, amb Mariano Rajoy al capdavant i José María Aznar com a president d'honor.

Per Rodríguez el congrés ha estat molt positiu, tant pel partit com per la societat espanyola.

Berta Rodríguez

Considero que ha sigut un Congrés molt positiu pel PP i per tots els espanyols pel dia de demà


Un dels temes presents al Congrés ha estat la conveniència, o no, de fer autocrítica amb el passat, arran del discurs d'inauguració de l'alcalde de Madrid Alberto Ruiz-Gallardón. En aquest sentit Rodríguez s'ha mostrat en disconformitat amb Gallardón, ja que considera que el que han de fer els populars és mirar el futur i no fixar-se en el passat.

Berta Rodríguez

No s'ha de viure de la nostàlgia, ja que unes eleccions es guanyen l'endemà de perdre-les, perquè és quan s'ha de començar a treballar


La presidenta de la secció local del Partit Popular ha participat en la Ponència sobre estructura interna del partit. Una de les esmenes que han sortit d'aquesta ponència, és la de reconèixer les arrels cristianes del partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.