Sant Cugat en Comú lamenta 'alarmants errors de planificació' quant a l'escola La Mirada


Temes relacionats

Els 170 alumnes de l'escola La Mirada començaran el curs amb retard ( 7/set/18)

Fortuny: 'El més important era oferir una alternativa perquè les famílies de La Mirada s'organitzin' ( 7/set/18)

L'AFA de La Mirada lamenta 'el trasbals' que suposa per a les famílies l'endarreriment de l'inici del curs ( 7/set/18)


  • Comparteix:

Interior d'un dels mòduls de La Mirada

Interior d'un dels mòduls de La Mirada

Sant Cugat en Comú, la marca que integra ICV-EUiA i Podem, lamenta que l'inici del curs escolar a l'escola La Mirada comenci cinc dies més tard del previst, a causa de l'endarreriment en les obres d'ampliació de les instal·lacions. Els comuns apunten a una 'falta de planificació' per part del departament d'Ensenyament i reclamen més implicació a l'Ajuntament, ja que consideren insuficient el servei alternatiu que s'oferirà a la Biblioteca de Volpelleres. La confluència assegura estar preocupada per 'la manca d'inversió a l'escola pública' i perquè el govern 'afavoreixi la concertació i l'escola privada'.

L'agrupació critica que els mòduls amb els quals s'amplia el centre escolar ocupen part del pati, que obliga els infants 'a fer torns per gaudir del temps d'esbarjo'. Pel que fa al servei que s'oferirà a la Biblioteca de Volpelleres per acollir els infants que no tinguin on quedar-se, Sant Cugat en Comú el veu insuficient perquè fa 'difícil la gestió horària de moltes famílies', sobretot per no oferir servei de menjador. Ho explica el portaveu dels comuns, Ramon Gutiérrez.

Ramon Gutiérrez

Ens solidaritzem amb les famílies i reclamem solucions. S'han fet accions per poder atendra els infants, però encara hi ha dèficits, com l'hora del menjador, clau en la conciliació familiar.


Els comuns consideren que ja s'hauria d'haver planificat la construcció de la 13a escola a Sant Cugat per evitar la proliferació de cursos bolet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.